Tuesday, May 7

7MEI

Currently dalam bas, ontheway ke Shah Alam from Penang. Tak plan sebenarnya balik Penang ni. Tapi tiba tiba haritu rindu nak balik rumah. So balik lah makan dia(Gangster kan ayat)..

Tadi masa tengah termenung termenung dalam bas tiba tiba teringat pasal something happen about 2 years ago. Something yang sangat beri kesan dalam hidup ni. Nak cerita lebih detail, taknak lah, segan. All I can say, I hope you will be just fine there.

My Taecyeon

Haaa. Haritu saya ada test koko tau. Kira final exam lah. Koko tu kokurikulum ye anak anak. Means lepas ni dah tak ada koko untuk semester ni. Tapi semester depan ada lagi. But that will be our last koko. Okay tu besok besok lah cerita. Ni nak cerita pasal test koko haritu

For loko, saya amik tarian tradisional. Semester ni kitorang just belaja Inang dengan Joget je. Since I really looooove dancing, so I reaaaally enjoyed that class so much. Tapi hari test tu full of tensi tak tipu. Ada je masaalah. Dengan tak ingat step. Bayangkan 4tarian in a row. Tapi tu kira normal sebenarnya. Sos tumpah kat tudung, tak makan satu hari dan sebagainya

Ewahhh :3
 
So ape lagi nak cerita. Oh aah. Now Im kinda busy. Dengan club of course. Setiausaha for program ni, exco publisiti for program tu and you know what, report program yang saya handle haritu pulak tak settle lagi. Ada lah sebab dia tapi apa boleh buat. Amanah tetap amanah. Kann

Sekarang bas pon dah sampai Damansara. Less in one hour sampai lah Shah Alam. But its raining. Guane ni? Takpe lah, nanti berhenti lah hujan ni. Plus, Im updating this entry via phone debenarnya. So saya tak tahu macam mana rupa dia dekat web. Hope it will be fine lah kan. Kehkeh. Okay till we met again, Assalamualaikum..

Bajet macam bersinar sinar lahh. Haha 
 
nota kecil: Nak demammmm