Wednesday, October 30

30 OKTOBER

Bismillahirrahmanirrahimmmm...
Siries dah lama sangat tak update blog ni. Memang busyy sangat sangat. Plus, dah jarang on laptop ni. Notes semua download dalam phone, assignment mostly buat dalam group and bla bla

So sepanjang semester 3 ni banyak sangat kenangan kenangan menarik yang berlaku. Nak cerita panjang lebar macam dulu2 macam tak sempat je, so let me just list out the memory 


    • Tak beraya haji dengan family
    • Pergi Bandung, Indonesia selama 5 hari
    • First time tengok lembu and kambing kena sembelih depan2 mata
    • Join program explorace by IPM UiTM dekat Sungai Besar, Selangor
    • Pegang katak, tangkap ikan keli with my own hands


And of course setiap memory ni ada cerita di sebalik nye. Later on Ill story mory. Tapi bila fikir balik, siries banyak cerita yang saya janji nak cerita tapi tak cerita cerita lagi. Macam apa yang best dekat Penang, my first ever crush and the latest cerita pasal memory dekat atas tadi. Teruk Nia is teruk. Tapi nanti kalau ada masa saya cerita okay. Promiso! I got to go. Byeee

Lokasi; Kawah Putikh, Indonesia. Kawah gunung berapi ni, tapi subhanallah cantik gila dekat sana

nota kecil: Harini tak pergi kelas satu hari. Bad headache :(