Friday, July 13

UPU-..-

Harini result UPU keluar. Untuk the Matrixians, Asasians and STPMians lah kan. Tahniah dekat kawan2 yang berjaya dapat course and U yang korang harap harap kan. Special congrats to Anis my beloved housemate and Ikin, Wanim, Cut yang dapat UTM course engineering. As all know, UTM is the best place for engineering.


Me pulak, memang tak mintak pon UTM. Taknak sebab UTM tu jaoh sangat dekat Johor. Mama pulak duduk dekat Penang so taknak lah jaoh2 sangat dari family. Heww okay fine alasan yang sangat cliche tapi nak buat macam mane kan. Dah tu memang alasan dia pon. Huu-..-


Straight to the point, I didnt get what I want the most. Tapi bersyukur ke hadrat Ilahi sebab dapat jugak UiTM. UiTM di hati ku~


Taraaa~

Kejuruteraan Sistem Maklumat. Ha acano tu? Nasib baik still engineering coz memang takde plan lain selain engineering. Sumpa berani mati gila kan. Tapi course ni banyak related jugak dengan apa yang saya belajar dulu. Topic pasal sistem2 maklumat ni memang banyak pon masa foundation and sekolah dulu. 


Alhamdulillah cita2 nak jadi Engineer semakin ku genggam. Amboi nya punn:p InsyaAllah InsyaAllah. Aminn.. Okay takde idea nak merepek. Esok nak pergi Johor tapi singgah Melaka dulu, Papa ajak. Tahniah lagi sekali kepada sape2 yang patut di tahniah kan. Proud of you^^, Okay gudnytee..


Naissss..

Nota kecil: Nak pakai baju ape ek?

2 comments:

  1. Nampaknye mcm uitm mmg xnak lepaskan nia. hehe

    ReplyDelete
  2. congratss~ dah masuk degree dah diaa. umi baru nak exam this year. waaa

    ReplyDelete