Wednesday, April 24

24 APRIL

So alhamdulillah, akhirnya setelah sebulan menyepi dapat jugak kembali menulis disini. Okay bajet. Tapi siries lah, sebulan tak update tak tipu. Yelah, kalau nak cerita ape benda yang busy sangat tu sampai abad ke 23 nanti pon tak habis so better tak payah. Nanti agak agak dapat hidayah nak cerita, Iolls story okay

Harini tiba tiba rasa nak update blog coz you know what. Iolls sekarang dekat Penanggg nokk. Omg omg. Cant believe this. Krikkrikrik sejak bila kau jadi macam ni Nia. Maaf lah, dah lama tak manulis. Awkward sekejap. Rasa nak lempang diri sendiri tapi taknak lah, sakit. Okbye


Me with Liza and my RIP htc. Sobbs

So! Back to business. Tadi masa tengah ber twitter, tiba tiba ternampak twitcon someone yang I used to know masa zaman lower form dulu. Girl okay not boy. Senang cerita dia freehair lah. Hot, serious hot. Tinggi, nice figure, mata bulat, kurus, and ada jerawat sikit which makes her face looking so matured than her actual age. Then suddenly I saw her twitcon wearing hijab. Hati saya tersentuh sangat masa tu. Saya tak cakap saya ni muslimah sangat untuk tersentuh dengan perubahan dia. But seriously tersentuh

Saya tak layak untuk bercakap soal agama. Tapi apa apa pun, Im very proud of you, kawan. Saya pon banyak cacat cela lobang sana sini. But all I can do is to limit myself supaya tak menyimpang dari syariat. Your parents must be proud especially your father :) Kunci dia sebenarnya, parents. Kalau kita ingat parents, fikir balik pengorbanan yang diorang dah buat untuk besarkan kita, bayang macam mana sakitnya masa Ibu kita nak melahirkan, Insya Allah semua benda automatic will turn into how it supposed to be. Saya cakap macam ni sebab dulu pon saya menyimpang jugak. Hmmph


True for me

Sebenarnya, saya dengan kawan saya tu ada kisah silam bersama. Hikhok lain macam pulak bunyik dia kan. Takde, kitorang pernah bermadu kasih. Haha kelakar kalau ingat balik.  Madu masa zaman hingusan rempit rempit dulu. We're sharing the same boyfriend. Means, dua dua kena tipu by our boyfriend. Kelakar kan? Malas lah cerita. Haha

So I'll update again later. Very soon, Insya Allah. Maybe tomorrow. Sebab banyak sangat benda nak cerita. Dari dulu lagi cakap banyak benda nak cerita tapi tak cerita cerita pon kan. Liar nia is liar. Maaf. Till we meet again. Good night

nota kecil: Makin tua, makin banyak masaalah..


No comments:

Post a Comment