Monday, December 23

23 DECEMBER

Well, its been awhile. Actually esok balik Penang dah, cuti study week. Excited gila sebab semester ni saya tak balik rumah lagi sebab busy. Nak buat macam mana kan, pasrah je lah. Semalam dengan harini satu hari tak study tapi nanti dah sampai Penang I olls janji I olls study yep. Hokks. So yelah, rasa nak update blog sebab petang tadi hati ni sakit sangat. Bukan sakit sebab apa, sakit sebab entah lah nak cakap macam mana. Tapi malas lah nak ambik kisah. Cerita lama. Tadi dah meroyan dekat twitter, so enough lah tu

So alhamdulillah berakhirlah semester 3 saya sebagai degree student. Final is just around the corner. 30hb ni dah start. Main ponit dia nak cerita, semester depan saya kena pindah kampus lain. Dekat Melaka. Minggu lepas kitorang pergi survey tempat sekali dengan cari rumah sewa. Alhamdulillah dah settle pasal rumah sewa. Kampus tu still baru, banyak facilities tak ada lagi. Worst thing, siap pon tak lagi kampus tu. Haha sedih kan? Masa kitorang datang tu, tanah pon merah lagi. Still in construction. Pasrah

Siries hati memberontak gila masa dapat tahu kena pindah, tapi nak buat macam mana. But we're try to accept that in a positive way. Since kampus tu dekat ceruk hutan mana lah kan, maybe belanja bulanan pon boleh kawal sikit kot since saya ni jenis yang adoiterber sikit. Kot lah kan. Tak salah ber azam. Hokss

Ohh, masuk semester 3 ni berat saya makin lama makin berkurang. Selera makan pon hilang. I donno whats happening to me. Maybe sebab busy, kerja banyak, so selera pon hilang. Maybe lah, I donno. Tak pelah, nanti kita regain balik berat time cuti nanti. Tapi macam tak dapat je sebab ingat nak kerja. Entah, tak tahu lagi. Nanti decide

So tu je lah kot. Gambar pon tak banyak update. Semua dekat phone. Dalam lappy tak ada gambar baru. Oklah, till then. Muchas love :*

Semua gambar lama. Haha


nota kecil: Nak somtammmmmm

No comments:

Post a Comment