I'M LOVIN' IT

Hohohoo.. setelah 16hari berpuasa, akhirnya dapat jugak saya berbuka kat luar. tiap2 hari dok makan makanan kat Bazar UiTM ni je sampai nak muntah tengok makanan. lapa pon jadi tak lapaa. Huuu. kronik kronik.. tadi saya dengan kawan2 kelas perempuan sepakat nak g bebuka dekat Mcd. asal nya nak pergi dekat Mcd Klang tapi akibat ketiadaan bas sehingga pukol6, so kami pon decide lah pergi Mcd dekat bawah U ni je(dekat bawah sebab U saya dekat atas bukit. name pon PUNCAK ALAMM. Ngaa..) sebab dah lambat sangat, kitorang pon suro lah E'ein tolong anta kan sampai bawah since dia ada sewa kereta arini. nak g Sunway kata nya malam nii. Untunglaaa~
oh e'ein si penyelamat duniaa~ :PP

:: so sampai2 je kat Mcd tu start lah sesi tangkap menangkap gamba ala2 gedik ann. sampai2 bukan oder makanan eh, tapi tangkap gamba duluu. HEHEE.. ni ha gamba2 diee..
dari kiri: ayu, wani, ekin, cut & nia :D semua girls M4. ada lagi sorang, tikah tapi die tak ikot..
anyonyonyooo nomei nomeii <3.<3
kakak tengok Bashiaq kaa~ :P
errrr??? abaikan..
nia with wani matured :D
nia dengan ayu pulakk :) Eeeeishh.. asyik gamba Nia je! ok, diorang pulakk..
Mwahx! <3<3
iklan Mcd :D
fiwit fiwittt.. nak ngoratt? tak leyy. ade orang dah booking. Ngaaa..
banyak nye sossss. nak mandi ke hape nii..

                                                                           
:: ok tamat upload gamba untuk di share. sekarang nak cerita pasal balik pulak. as i told u before, U saya dekat atas bukit kan? balik tadi kan akibat malas nak tunggu bas lama2 so kitorang pon decide nak jalan kaki naik atasss. Sumpa jaoh gile macam nak Mamm.. ni ha Gambaran pete yang boleh saya share dengan anda semua..
bersambung di bawahhh...


klik dekat peta untuk gambaran lebih jelass. cantik kan saya lukiss :') Tapi kan, kalau naik kereta pon 15menet dari Mcd nak sampai kolej, ni kee.. Err.. Peghhh. hyperbola sangat lah kan sampai 15menett, ok laaa 10 menet laaa. ok sambong balik, kalau naik kereta pon dalam 10menet ni ke jalan kaki. BAYANG KAN LAHHHHH.. kitorang start journey pukol8.30, pukol9.45 baru sampai atas. Huahuaa.. 

nota kecil: sepanjang pejalanan punye lah banyak orang dok hon, tapi takde satu pon yang behenti mintak tumpang kan. Hampehh.. tak gentle punye Boyss..











5 comments:

  1. hahaha....lwak la korg punyer cite

    ReplyDelete
  2. hahaha.. sumpah comel doh ko lukis nia oii. tak sia2 penat lelah ko. aha

    ReplyDelete