Wednesday, June 6

NIA

Kassiaaannnnnnnn blog ni dah lama tak apdet. Haihhh.. Maaf lah ye Encik Blog, lately ni macam malas sikit. Tapi seriously banyak gila benda nak cerita. Benda nak share pon banyak. Unfortunately, kemalasan lebih menguasai diri sebanyak 99.99 setengah peratus..


So, hari sabtu haritu family belah Papa datang rumah. Rombongan menghantar kezen saya ni nak masuk UiTM Penang.


 Kitorang pergi mandi pantai~ Ellehh.. :p

Kezen rapat diorang nihh..

Oh oh! Berat saya dah naik faham takk?:D Even cukup2 makan je BMI dia which is paling kecik untuk berat yang ideal(Senang cite macam Korean artis lah:p), but still rasa ohsem gila since saya ni susah gila nak naik berat even 0.2kg pon.  Yang tambah best lagi, body fat lagi tinggi dari ideal body fat. Tang mana lemak tu sembunyik tak tahu lah. Hahaa.. 

Agak2 boleh rampas Taecyeon dari Yoona tak? Dengan tinggi and berat macam ni? :p


Okay dah takde benda nak cakap. Nah baca ni;


Seriously?? -..-' Ok fine..




nota kecil: I cant wait!:D

2 comments:

  1. kalau boleh dah lama kita sedekah lemak kita kat niaaa..nah la nah laaa

    ReplyDelete