Sunday, September 23

M4

Feels so bad. I really miss my M4. Seriously. Rindu sangat korang. Air mate ni tak boleh behenti tengok video korang tu. Sometimes I wonder, kenapa lah kita semua tak jumpa masa degree. Kenapa mesti jumpa masa Asasi yang sekejap tu? Kenapa mesti rasa sayang tu tumbuh dalam perkenalan yang teramat lah singkat. Kenapa mesti memori memori indah tu terjadi sekejap je sedangkan nak mengenang nya sepanjang hayat. Kenapa mesti kite semua mesti terpisah jauh. Kenapa mesti kite semua susah nak jumpa. And I 100% sure, all girls of M4 feels the same way. Tapi tak tahu lah boys macam mana. All I can say, once M4 selamanya M4. Kite harap, persahabatan ni tak berhenti tengah jalan. Biarlah Group M4 Da Hard Core tu jadi bukti ke 'unite' tan kite dulu. Kalau tak dapat contact dekat phone pon, janji jangan putus dekat Group. And I really hope, satu hari nanti kite semua dapat berkumpul..

4 comments:

  1. u make me feel like wanna cry Huaaaaaa T__T
    Moga kita dpt jumpe balik satu hari nanti ye sayang :')

    ReplyDelete
  2. Nia...I miss u too n others...May ALLAH bless u always.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :( InsyaAllah tiqahh.. U too. Take care my friend..

      Delete