Friday, November 30

30 NOVEMBER

I just dont know why, lately ni cepat sangat dapat pening kepala. Padahal before ni, susah sangat nak dapat sakit. Pening kepala tu apetah lagi. Tapi saya tahu, ni semua ujian dari Allah swt. Sakit tu kan penghapus dosa, Insyaallah..

Actually banyak sangat benda nak cerita ni. Banyak sangat, siries. Tapi keadaan kepala tak mengizinkan. Bersambung

Guess who -___-

nota kecil: Esok jual bunga..

12 comments:

  1. "lately ni cepat sangat dapat pening kepala." - sama lah kita, kemungkinannya stress atau migrain. Take care Nia Nai :*

    ReplyDelete
  2. Nia jual bunge...? Involved with konvo ea? =)

    ReplyDelete
  3. dtanag melawat ke sini.. jemput lah datang ke blog saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih :) Done give u a visit ^^, Will do next time again :D

      Delete
  4. Coincidencely while reading this again, I'm also tgh pening kepale ryte now... haha (nia xyah approve comment ni pun xpe :P)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaaa:p Kenapa abg anip? Takot ke tengok gamba tu? kehkehhh

      Delete
    2. Hu'uh,,,takut sangat T_T,,pulak tu kalau on9 bace blog nia memalam kannn... kih333 =p

      Delete
    3. Did u got my reply??? Adehhhhh... *headache once more* Mmg gmbr nia ni memeningkan lah.. :P

      Delete