Saturday, March 23

23 MAC

Okay. Kebusyan mengganas sekarang. Gila punya busy tak tipu siries, tolong lah percaya plus plus. Bak kata rempit, pishaaaang. Sebenarnya, tak tahu pon ape maksud pishang tu. Main tibai je guna. Hikhok

Act banyak aktiviti yang kitorang kena handle non stop. Tu yang busy melampau lampau tu. Dengan meeting, seharian dekat fac, malam baru balik rumah, pakai baju kurung dari pagi sampai malam and banyak lah. Ni bukan rungutan ye, but this is what Im facing for all this 3weeks. Memang penat tapi berbaloi

So naik semster baru ni dah start duduk rumah sewa. Kehidupan baru ni alhamdulillah tak ada masaalah besar setakat ni. Tapi kalau dah duduk rumah sewa tu, duit lah problem paling agung sekali. So, kena lah pandai handle. Tapi masaalah nye Nia ni, krikrikrikkk

Last but not least, broadband Yes saya rosak. Tu yang susah sikit nak online. Sobbs. Nasib baik phone ni boleh buat hotspot. So boleh lah online guna lappy jugak since I have so many things to deal using lappy with internet connection. Okay lah, got to go now. Nanti kalau free, titew update lagi yeee. Hikkks. Mengada kan. Ok take caree

nota kecil: Ada speck baruuuu~


No comments:

Post a Comment