Sunday, October 25

25TH OCT

Assalamualaikum,
Setelah sekian lama tak menaip, harini rasa macam nak menaip. Tak ada benda yang berfaedah  pon nak di share. Cuma nak tulis dekat sini yang finally after three and a half years of hard work and finally i finished my degree. Eh belom habis lagi. Ada intern. Lepas habis intern ni baru official habis. Tinggal nak tunggu konvo pulak. Konvo maybe bulan 11 tahun depan. Hah lama kan? Tak tahu kenapa uitm buat postpone satu sem untuk convo. Tak kisah lah janji boleh cari kerja lepas habis intern ni. Konvo tu just untuk receive the scroll secara official je

Intern dekat UEM Builders. Anak syarikat UEM. Tu je lah. Malas lah pulak nak type. Byee


No comments:

Post a Comment