Thursday, December 13

13 DECEMBER

Tak lama lagi, nak final dah. And me still samar2 lagi dengan certain subject. Sangat takut tak tipu. But I'll try my best to catch up sampai dapat. Actually harini macam nak update cerita seminggu yang lepas. Thought malas nak cerita tapi rasa sayang lah pulak kalau tak update. Sebab I am so very the happy that time. Rasa macam segala masaalah hilang macam tu je even ada something yang distract me masa perjalanan pergi tu. Kehh


Us :)

Rabu lepas, me and my friends pergi Setia City Mall dekat Klang. Sebenarnya cerita bermula dekat kedai makan Seksyen 2 je pon. Memang nawaitu semata mata nak pergi makan je after habis class. Then, tak tahu lah macam mana sembang punya sembang sekali salah seorang dari kitorang terfikir nak ber karoke. Tapi taknak, then terfikir pulak nak tengok wayang. Then kitorang pon ter tunggu bus dekat bus stop. Syer pulak ter cancel kan appointment dengan lecturer. Dan tak semena mena kitorang pon ter sampai dekat Setia City Mall. Sodakallahul a'zimm..


Meet Syer :)

The Girls ^^,

Al-kisah berputik lah cinta antara dua insan. Blegh tak ada kena mengena. Haha maaf. Kitorang tengok cerita Life of Pi. Siries best gila. Tak rugi lah beli tiket. 3D lagi, siries gempak. Before tunggu wayang start, lepak makan dekat Big Appe kejap. Then after habis wayang, diorang shopping2 sikit. And makan dekat Pappa Rich. Masa ni, I've made a surprise to Anna my roomate and Nunna my classmate. Sorang birthday 30 November, sorang birthday 8 December. Bought them a very cute white sponge cake and sang birthday song ramai2 dengan yang lain untuk diorang. Kehkeh :3 


Big Apple time :D

The tickets :8)

My sayangs Nuna and Anna. Happy birthday baby :*

Tu je lah pon cerita nye. Takde ape yang best but still I am so happy that time. Tak tahu kenape. Maybe sebab keluar dengan classmates and my roomate pon ade jugak. So dia macam extra combo happiness lah kot kan. Heww. So, Ahad lepas saya ada join SAF (Sukan Antara Fakulti). Participate in Aerodance aka Senamrobik mewakili our fac which is Fakulti Sains Komputer dan Matematik. And alhamdulillah our fac dapat no 4 out of 24 faculty yang bertanding. Tak sangka even banyak onak yang datang. Alhamdulillahh..

And at the same day jugak Mama, Papa, Amier and Mikhail datang from Penang. Excited gila time tu. Rasa macam ter awang2 bila tahu Mama nak datang. And that day, kitorang pergi Sunway Lagoon mandi dekat sana. Tapi sedihnya, Kak Nia injured. Kaki dia bengkak sebab main netball. So dia duduk je tak mandi pon dekat Sunway tu. Sedih hidup. And that day jugak I am so very the happy sebab dapat makan buah dengan sangat banyak. Makan durian, rambutan dan manggis. Heaven to the max. 

Then tadi Mama upload gambar rambutan dah kopek ni :( Rindunye kalau makan rambutan dekat rumah, mesti Mama kopek kan. Kitorang tinggal makan je. Sobss


Okay penat dah cerita. Bye

nota kecil: Thanks for the cheese cake :)


1 comment:

  1. SERONOKNYA KORANG! JELESSS SANGAT T___T HAHA BTW ANNA SANGAT CANTIK PAKAI THAT DRESS OMG ANNA DAH AYU :D

    ReplyDelete