Sunday, December 16

16 DECEMBER


Jangan sesali apa yang sudah pergi. Jangan tangisi apa yang sudah tiada. Tetapi bangkitlah dan bina kembali apa yang telah hilang dan pergi.

Nice kan? :) Nothing much to talk. Tadi kitorang ada program dekat Titiwangsa under PERKASA. Mintak mahap banyak2, sebab memang tak focus pon tu program ape. Me, Anna, Aten dengan Lissa jalan2 keliling tasik tu je sampai habis program. And tadi pagi masa subuh nak amik wuduk, saya kena sengat lebah dekat jari kelingking. I donno binatang tu ape sebenarnya sebab tak nampak. Tahu2 je, kawan yang kebetulan ada dekat toilet tu dah pijak sampai lumat. Kehkeh..

Nampak tak perbezaan dia? 

Sakit gila. And ada perbezaan warna dekat tempat bengkak tu jugak. Panas tau jari yang kena sengat ni. Fara kata, sebab bisa die. Pagi tadi masa bagitahu Zack tangan kena sengat lebah, dia kata it will be fine. Siap gelak lagi. Kurang hajor betul. Tapi masaalah nye, bukan fine. Makin teruk ada lah. Bleghh

Lissa, Anna and Aten :*

Meet Zack. Classmate..

Zack tu classmate ye. Ulang suara, classmate. And last but not least;

Calon menantu Pakcik _______ :B)

nota kecil: Esok nak rehat. This week full of programs. I need rest






5 comments:

  1. akk ada bju purple nie.. dah lama tak pakai.. hewhew.. :P

    ReplyDelete
  2. first..Nia comel..
    n_n

    ReplyDelete
  3. nia . kita rindu awak :( xtahu pulak awak satu course dengan tenten (aten) , seriously rindu nia dengan lenka :(

    ReplyDelete