Friday, July 18

18TH JULY

Malaysia sekali lagi dikejutkan dengan berita kemalangan kapal terbang. Yes kapal terbang. MAS. Again. In the same year. Beza berapa bulan je sangat. March and July. MH370 and MH17. Ya Allah, sesungguhnya Kau uji Palestin dengan dugaan serangan namun Kau uji Malaysia dengan ujian sebegini. Allahu

Heart shocking news. Siriess. Shock. Bukan break. Shock. Tabah kan lah semangat kami Ya Allah terutama ahli keluarga mangsa terlibat

Hmm, so alhamdulillah saya dah dekat Penang. After settled all the things blablabla and finally dapat pon balik. Padahal paper habis 8hb haritu kot. Lama kan gab? Now dah 17hb. Actually ada programme on 14,15 and 16. Thats why kena stay. Precisely 15,16 tu hari kitorang present untuk subject ITS570 which is our core subject for my programme. So yeah

Oh, saya tak sihat actually. Dah 4 hari kot. Plus minus lah. Tapi disebab kan nak settle kan kerja, so macam malas nak layan sangat sakit ni. Batuk2 and badan panas. Plus maybe demam sebab tak sabar nak balik kan, thats why kot. Tapi tadi sepanjang perjalanan Melaka-Penang, saya batuk tak berhenti. 

Kesian Nina terpaksa terima virus. Oh saya balik Penang dengan dia, naik kereta. And kesian jugak dekat Nina sebab terpaksa melayan orang sakit ni nak minyak angin lah, nak cari kedai runcit lah sebab nak beli hot patch and terpaksa tahan bau minyak angin yang merebak dalam kereta. Sorry Ninaaaa, I love you:* 

Nota kecil: Rindu Baby :(

No comments:

Post a Comment