Friday, July 15

ALHAMDULILLAH :)

Alhamdulillaaaahh.. akhir nya berakhir juga minggu yang memenat kan. minggu test.. memang sangat sangat penat penat penat X] ni lah first time saya menghadapi test sejak masok ke alam U ni. fuhhh. tensyenn. memang betol la orang cakap, cara belaja sekolah dengan cara belaja U mmg lain. siriesly lain. bak kata budak2 ostel blok D SEMTEG 2010, TOTALLY DIFFERENT! hahaaa.. lepas tu, dekat U rupa rupa nya kalau dapat markah 0 di kira common ekk. HUUU.. baru saya tawu. ya lah, soalan nya sikit. tapi markah, tu diaaaa. punya banyakk. mana laa tak 0 markah. kalau dekat sekolah dulu, markah 0 dah sure sure kena dengan cikgu dahh. HIHII.. tapi alhamdulillah la saya tak dapat markah kosong LAGI. :P lagi satu, kenapa saya kata minggu ni penat sangat sangat sebab banyak assignment nak kena siap kan. ini lah akibat nya kalau buat kerja last last minit. sekali amek kaww, mana nak study, mana nak siap kan assgnment, mana nak buat tutorial, mana nak basoh bajuu. haaaa.. kan banyak kerja nak kena buatt.. padan muka :P tapi kan, kalau fikir fikir balik, memang ni lah kehidupan budak U kan? tak syok la kalau tak merasa hidop kelam kabot macam ni. tehee.. and for the very big pleasure, esok saya akan balik rumah! HOYEAHHH! memang siriesly tak saba gila nak balik rumah. yalah, dah nak dekat dua bulan saya terdampar sorang sorang kat Puncak Alam ni. orang lain tiap tiap minggu balik, saya ja yang tak balik balikk. HUU.. sedey ooo.. sebab tu lah saya tak sabar sabar nak balik rumah. ohh, rumah saya dekat Penang. dah nak dekat setahun saya di Penang sampai kan saya dah mula jatuh cinta dengan Penang. HEE.. tak sabar nya nak rasa angin laot, tak saba nak naik feri, tak saba nak menikmati pemandangan cantik, tak saba nak tengok bangunan lama lama zaman British, tak saba nak mandi laot kat Batu Feringgi, tak saba nak shopping dan yang paling tak saba sekali, Tak saba nak jumpa family! :)) HIHI.. over excited pulak saya ni kan. tapi, anda anda semua pon mesti paham perasaan saya kan sekarang. alaaa, perasaan yang macam membuak buak nak balik rumah bila da lama tak balikkk. kan kan kan? paham kan? ^^, 
ooooo balik kampongggg, ooo balik kamponnggg, HATI GIRANGGGG~~~~


OMJAYYYY.. tak saba nye lah aku nak naik kawww..


::nota kecil: korang korang, kalau ada masa, datang lah Penang, best taw sini. :D

4 comments:

  1. wuhu ! haha terjumpa your blog.
    nice blog. ;D

    ReplyDelete
  2. ayie, hani rite?? hehee.. tq :D kite try follow hani tapi tak dapat.. nak link boleh? :)
    hheehee mira jgn jelesss ^^

    ReplyDelete
  3. Blok C la Nia yang totally different tuh.

    ReplyDelete