Friday, July 1

YUMMYY


AKHIR NYAAAA~ dapat jugak saya makan KFC egg tart nii. hihiii.. al maklum lah, egg tart ni mana ada di Penang, so bila dah dok sini, baru la boley rasa. huuhh.. buyers betol la KFC ni, mana boley jual dekat area KL saja, habis lah semua orang di lain2 negeri tak dapat rasa egg tart yang lazat bekrim di sukai ramai nii.. jadi, saya dengan be besar hati ingin mengambil kesempatan ini untuk memberi cadangan kepada manager2 KFC seluruh Malaysia, jual la egg tart ni kat tempat lain jugakk. pujuk je pakcik tua tuu. kalau dia taknak, sebut saja Nia Aidrena comel 3Kali, kompem kompem usul kalian di terima punya wa cakap luu~ HIHII.. 
buat kawan2 yang tak pernah lagi rasa egg tart ni, apa kata anda pergi try beli and try rasa and paling penting try belanja saya egg tart ni. HIHIII.. *joking. haaaaa.. ni lah gamba full image egg tart tuu :DD nampak yummy kann? haa lagi satuu, act egg tart ni kawan saya yang belanjaaa. HIHII.. creadit tu IWAN! tq iwaaaannn~ toceyy toceyy.. nanri nanriii.. :DD

nota kecil: uuuuuuuuuuu dap nyeeeeeee~ 

3 comments: