Saturday, July 30

GIRLS

:::::
Ramai lelaki yang mempersoal kan kenapa ada sesetengah wanita tidak memakai tudung. kemudian mereka akan meng update status dengan membangkit kan persoalan sebegitu dekat FB mereka or maybe dekat blog. lepas tu memang comfirm2 lah banyak respon and of course mereka yang terasa akan menjawab persoalan tersebut dengan mereply jawapan2 common seperti:
              "Alah, diorang yang pakai tudung tu bukan nya baik sangat pon. setakat pakai tudung tapi nampak bonjol atas bawah(maaf bahasa kasar) buat apa. Baik bukak lah tudung tu weyy. same jee.."
dan sudah tentu lah ramai yang akan like comment tersebut. Act saya tak menafi kan perkara tu and terus terang saya mengaku saya pon terasa juga sebab saya ni bukan lah seorang yg alim. tapi saya nak share something dengan anda anda semua, semoga terjawab lah persoalan buat lelaki2 yang selalu sangat mencari kesalahan kami kaum hawa ni.

"tak semua perempuan yang memakai tudung baik TETAPI perempuan yang baik sudah tentulah yang memakai tudung"


Wallahua'lamm..
dulu Wardina seksi kan? tapi sekarang dah bertutup dah. bagi ceramah lagi. Alhamdulillah. so boys, dont ever judge a girls based on their past. humans change. :) 







4 comments:

  1. :) agree enough. btw, based on the girls yang suka cakap 'perempuan yang pakai tudung ni bukan baik sgt' . true. tapi at least urusan mereka part rambut dah seesai dgn Allah. lain laa yang pasal pakai baju macam sarung nangka tu, still belum realize keindahan bertutup. dan again, the girls yang suka cakap, 'perempuan yang pakai tudung bukan baik sangat'. act, awak pun sama. girls , human will never perfect, unless 'are you prophet Muhammad?' ofcourse you not.

    ReplyDelete
  2. btol tuh....

    xpi dah dunia skunk mcam tuh... tkot plak ase lau

    mikir mnde nie

    ReplyDelete
  3. :) thx for the comments. same2 la kite hayatii :')

    ReplyDelete