Tuesday, July 26

SKINNY

"hello, saya orang lidi. saya boleh menggangkat SERIBU begggg plastik kosong.. gagah mengangkat BASsikal.. TERRBANG di tiup anginnn.."
                                                    -_______________-"


Seperti tajuk entry saya di atas, hari ini saya bukan lah mahu bercerita tentang seluar skinny yang mat2 rempit suka pakai tu, tapi saya nak bercerita tentang KURUS. saya tak faham kenapa di negara2 barat atau di negara kita sendiri orang semua mahu kuruss. mereka tak tahu ke betapa tak best nya jadi orang kurus ni. -__- sebab nya ialah:
  • kawan2 tak boleh beza mana satu anda mana satu tiang
  • disyakki menghidapi aneroxia. sejenis penyakit kurus melampau yang boleh membawa maut
  • orang fikir parents anda tak bagi makan. HUAAA.. sian taw parents andaa..
  • kalau kurus sangat, tak boleh derma darah
  • rasa diri tu melayang2 je kalau angin kuat
  • orang selalu datang kat anda sambil pegang2 lengan anda dan berkata "kau makan la banyak sikitttt..kesian aku tengok kau ni haaa". pastu anda pon tersengih2 dan menjawab(dah ulang nak dekat berjuta kali benda yang sama) "dah makan daa. sumpah banyak gilaa. tapi nak buat macam manaaaaa..."
tapi ada jugak kelebihan dia, tapi saya rasa tak patut lah tulis kat sini. HUHUU.. 
                                       
                                                        *haaa. anda nak ke jadi macam nii?
nota kecil: nanti nak pegi derma darah laaa. :DD orang kata boley gemok. HOYEAH!

6 comments:

  1. suka sangat la post nie Nia.
    comell. ;)

    ReplyDelete
  2. hahahaha kelakar sebab-sebabnya. ;D
    tulis jela kelebihannya .ada keseimbangan.hehehe

    ReplyDelete
  3. kurus ok laa ,gemuk susah plak t .heee

    ReplyDelete
  4. hahaah!...yeke derma darah bly gemokk??? =="

    ReplyDelete
  5. hye adik kak nia yg nama nia jugak :)
    saja singgah. btw, tak cukup berat badan pun tak boleh derma darah jugak ._.
    serious. dah pernah try dah. belum timbang lagi, nurse tu tgk badan keding je dia terus cakap
    "dah dah, awak tak boleh, berat tak lepas"

    ReplyDelete