Saturday, September 10

FINAL

Final Exam For This Semester:


                                    21 September MATHEMATICS 9.00am-12.00pm


22 September BEL(PREPARATION FOR MUET) 9.00am-12.00pm

26 September CTU(ISLAMIC WORLD VIEW) 9.00am-11.00am

27 September CSC(COMPUTER ENGINEERING) 2.15pm-4.15pm

29 September CHEMISTRY 9.00am-12.00pm

3 October PHYSICS 2.15pm-5.15pm

Homaigoshhh! final saya lagi berapa hari je lagi. sekarang pon memang jarang gile lah saya nak online Fb or update blog ni haa. lagi2 sekarang pon minggu Test2. saya sure jugak lah sume budak2 Asasi or Matriks pon tengah struggle untuk Final ni. sebab nya, kalau lah salah satu dari subject yang kitorang amik ni gagal, kitorang tak layak untuk mohon upu taww. Sebabnya, result pelajar2 yang ada fail ni akan kelua lebih lewat dari biasa and for sure tak sempat lah nak mohon UPU untuk sambong degree. Sumpah saya takot sekarang ni. lagi takot dari masa nak amik SPM dulu. mesti ada yang cakap, Haa padan muka. sapa suroh belagak sangat nak amik Asasi/Matriks. Tapi jangan lah macam tu, kami yang budak2 Asasi/Matriks ni beharap sangat kawan2 semua doa kan kejayaan kami. Doa kan kami ye kawan2. Semoga kami boleh jawab final dengan cemerlang. Aminn..

nota kecil: memang takde chance lah nak gemok kalau dah strees macam ni -__-

4 comments: