Wednesday, September 14

M4 DA HARD CORE


Tak sampai 4bulan pon dekat Palam ni, saya dah start sayang gila dekat GroupM4.  Semua ada 6girls, 20boys. Mula2 dulu memang lah tak berapa rapat sangat kan. Lagi2 boys dengan girls. Tapi da lama2 ok laa. Eh bukan ok lah tapi ok sangat! :DD kami saaangat unite. lagi2 dah nak akhir sem ni. Makin lama makin boys menunjukkan ke caring an dorang dekat girls. Haha.. ok Sumpa sayang M4 sangat! :’) jangan lah Sem depan kite tuka group kan? Mwahx!
Formal :)
kenangan M4 dengan Miss Teh Faradilla(tudung biru) 

Candit!
Comel nye die titooo~<3

Ayu, Tikah, Syikin, Wani, Cut,
 Azzim, Iwan, Aizat, Izhar, Wan Ku,
 Wan Zu, Fizhin, Lehan, Rafi, Aiman,
 Anas, Shahrul, Ammar, Zaim, Azim,
 Hafiz, Akram, Zaid, Man, Ihsan

Ur’re the best I ever had. Hahaa ok Jiwang :p lagi satu nak bagi tawu, tadi timbang berat naik 2Kilo! Hoyeaaahhhhh~~

Nota kecil: Test Physics tadi susaaa T.T

1 comment:

  1. wah wah wah, nak ceritacerita tacing kt sini pulak. dah dah tu, kita semua mmg sekepala
    M4 Da Hard Core
    ho yeah ho yeah
    chillax XD

    ReplyDelete