Friday, January 6

MEE REBUS

Mee rebus? Mana ada mee rebus. Saje tipuu:p So after dah 2semester dekat Puncak Alam ni, baru saya macam ter realize something. Something yang agak meng annoying lah jugak happen. Mula2 ingat kan segelintir dua je macam tu, tapi rupa2 nya ramai jugak yekk. Entah apa yang diorang nak kejar sangat, tak tahu lah. Huuuu. Dah lah, taknak lah cakap pasal ni. Weekend ni saya sorang2 lagi. Anis balik Kemaman, tapi takpe. Masa terluang ni saya ingat nak spent untuk study dengan sehabis boleh since Test1 pon next week. Eceyyh!:p Actually takde topic nak cerita, sebab tu update pasal daily life je. But whos care kan? Suka hati awak lah nak update pasal ape pongg, takde sape lah nak marah:'p
Ee hantuuuuuu..

nota kecil: Malam ni nak layan Ombak Rindu lah..

1 comment: