NOCHE DE AMOR

Tahniah para SMA(Sekretriat Mahasiswa Asasi) bertungkus lumus kerah tenaga siang malam pagi petang uruskan dinner kitorang ni. Saya percaya ramai yang enjoy and maybe bagi sesetengah pihak, diorang mesti anggap dinner ni tersangat lah penting. Contoh nak confess ke, bagi bunga ke, nak tangkap gambar dengan Mr.Crush ke or ape2 je lah kan. Tahniah kepada yang berjaya mengconfess kepada crush masing2^^ Bukan senang kan nak confess ni. Oww,So sweet<3


Bagi saya and my classmate. Kitorang pergi takde function pon. Just sebahagian dari aktiviti kelas and rapat kan ukhwah sesama kitorang. Datang dinner tu, duduk je dekat kerusi tak bangun2. Snapping2 pon around table je. Wuu, sound sad gile kan? Ok fine lah saya ada bangun sekejap, bangun pergi toilet. Hee. Tapi kitorang enjoy. Tu yang penting. TAPI lagi, sedihnya Cikin tak pergi dinner tuu. Wuuu..


Classmate:)
 Lovely boys^^
 Girls My Love My Angle
 Cut and Wani sayang
Tiqah and Cut Mwahx2
Ayu and Ina sayang
Last but not least, Nia:)

Mengadanya lah Nia nak berpurdah pulak malam tu kan? Huu.. Tapi like seriously rasa protected sangat malam tu. Taknak lah cakap banyak, just doakan lah suatu hari nanti saya boleh berubah until fully covered macam ni kan. Insyaallah, Aminn. Plus saya tahu siapa saya dekat sini. Unknown people, so tak layak tunjuk muka. Sebab tu cover muka semua. Eceyh nya ponn.. Ok lah akhir kata, Love my classmates so muchhh.

nota kecil: Jom study..

3 comments:

  1. wahh2.kemainn cantik anak mami nie. camne kau makan? xkne tudung ke.uhu

    ReplyDelete
  2. Cut, Mwahx!:))
    Maz, hehe:p I behave u.... ^^

    ReplyDelete