Sunday, February 19

HABIS

Its been a while since Im not updating my blog. Wuhuu bajet gila statement.. Tapi siries lame gila lahh. Tangan ni gatal nak update tapi apa kan daya, busy nak final and Test2 lebih mencengkam jiwa. Pejam celik pejam celik, tak sangka lagi sebulan je nak habis Asasi. Semester ni rasa cepat je. Kalau semester lepas punya lah rasa lama sampai nak termuntah muntah. Plus, semester lepas tak reti lagi nak biasa kan diri dengan environment belaja lelaju gini. Sekarang dah macam boleh terima sikit lah. SIKIT okay, tak banyak..
7thFebruary's crew:D
Sekarang kerja memang sangat banyak. Siriesly tak tipu. Nak habis ni lah segale assignment, project sume lecturer nak bagi bertalu2. Nasib kitorang pakai baju besi. Ade dua tiga assignment tu main copy je dekat kawan2. Haha:p Masaalah nye memang tak sempat nak fikir faham tak. Banyak lagi benda yang kena di utama kan. Contoh macam tido, bergosip, keluar study sub topic tak faham, buat tutorial, project programming yang sungguh 'best' lah sangat tu dan lain lain:')
 Esok pagi ada kelas, malam tu sempat lagi shopping kejap dekat Sunway. Tebus voucher!:D
Okay stop complaining. Ohoh, buat  adik2 yang tengah tunggu result SPM tu I wish u all the best ye. Doa banyak2, Insyaallah segala usaha yang korang laburkan tu berhasil. Allah maha adil:) Buat adik2 sekolah teknik, kalau korang boleh tahan tension, amik lah Asasi Engineering. Nanti boleh belajar dekat Palam and jumpa lah Tangga Kejayaan yang terhebat di alam fana mengalah kan Tangga Batu Caves:'p Tapi kalau tak pandai control diri, susah lah nak survive dekat Palam ni sebab terlalu bebas..


nota kecil: Sekarang berat makin naik. Sukanyeeeee^o^

1 comment:

  1. haha...ade2 je la nia ni....haish!!...best of luck for your exam..ok

    ReplyDelete