JALAN2

Pejam celik pejam celik dah setengah bulan kita puasa. Lagi berapa hari je nak raya. So sama2 lah kita tingkatkan lagi amal ibadah di bulan puasa ni^^,


Semalam saya keluar dengan Kak Nia. Beli barang untuk naik degree nanti and tengok wayang. Hewhew. Tengok cerita Ice Age 3. Cerita dah lapuk. Ingat kan nak tengok Batman tapi pikir bulan Ramadhan nak tengok cerita macam tu, tak pasal2 batal puasa. Heekks..


Kak Nia. Ehh, uncle tu pon nak masuk jugakk..


Then lepas tengok wayang, pergi shopping. Oyeah I like this part. Shopping sampai nak tercabut kaki. Pukol 12 pagi baru balik rumah sebab malam nye shopping dengan family pulak. Huu, jimat duit..


Tengah text selamat berbuka. Hee

Takde benda nak cerita. Im kinda active on tumblr now. I dont have twitter acc coz I dont talk a lot. Hakks sumpa menipu. Malas nak ade twitter sebab benda tu memerlukan konsentrasi 24jam dihadapan laptop and I dont like it.


Nice view isn't it? MashaAllahh:')

nota kecil: Esok nak pergi beli pejabat pos

4 comments:

  1. Replies
    1. Hahahahahaaa! Baru perasann:p Tersilap. beli tu should be delete. Huu

      Delete
  2. haha sape kate kne ngadap twitter 24:7 syg oii....aq x pon...dulu buat twitter semata2 nak follow sume 2pm member, last2 membe2 dah tau kne gak saling memfollow diorg..heeee~~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Great idea dina! Kite pon nak buat twitter lah. Nak follow 2pm. Boleh main mention2. Buat nye kena reply tweet, oh heavennn(n.*)

      Delete