Sunday, August 12

TWITOR

Seems like a million years Im not updating my blog. Hakss dah kenapa pulak kau nak berspeaking tetengah malam ni Nia oi. Btw, memang agak berzaman jugak lah tak update. Kesian blog ni kesepian di tinggal tanpa khabar. Heww

Bukan apa, actually saya ada buat acc twitter. Dulu cakap taknak buat twitter sebab malas nak menghadap laptop 24/7. But now I really do that thing like seriously-..- Actually takde lah sampai 24/7 pon. Tapi kira 24/7 lah jugak kan sampai blog pon taknak update, facebook pon taknak bukak. Haa nampak tak permainan dia dekat situ.


Kira, masa yang selama ni saya guna untuk ber Fb dengan berblogging telah di gunakan sepenuhnya untuk twitter. Sangat tak adil. Nak kata aktif bertwitter, tak jugak sebab Im more to scroll from up to down TL tu. Baca tweet orang and retweet apa yang patut. Nak involve dalam conversation tu sangat jarang coz saya memang tak pandai pon nak menyampuk orang sembang. hakss

Nahh, see. I've put twitter box lagi dekat sini. Comel tak?:p Okay tu je nak cerita. Minta maaf kalau saya buang masa awak awak semua baca entry tak berfaedah ni. InsyaAllah lain kali I will update something yang lebih berfaedah supaya kita sama2 dapat pahala^^, Salam Romadoonn

nota kecil: Now, IU is my madu

No comments:

Post a Comment