Tuesday, October 30

29th OCT

Alhamdulillah harini Allah masih lagi beri peluang untuk saya tumpang bernafas dekat dunia ni. Mood meng update hari ni di spoil dengan something yang menggoncang my level of patience. Heww. Tapi Alhamdulillah takde ape yang meletup sebab benda tu takde lah teruk mana pon kan. Adat lah tu orang bagi pendapat. Tak ada pendapat yang salah dalam dunia ni. Semua tu bergantung kepada pemahaman dan nilai moral dalam diri seseorang tu..




So! I had a such wonderful day as usual. Yelah, nama pon dekat rumah kan. Macam biasa lah lunch 2orang dengan Mama, ikut pergi sekolah Amier Mikhail, tolong buat kerja rumah, cubit budak dua ketul tu kecik2, golek2 atas katil, online sampai lebam, tak study, golek2 atas katil lagi and blegh blegh blegh. Benda yang sama, but I enjoyed myself so much. 

Oh! Tadi pergi potong rambut. Haha:3 And bawak budak dua ketul tu jugak. Nak di pendekkan cerita, now my hair dah pendek. Tapi dah nama pon potong rambut, mestilah makin pendek kan. Takkan makin panjang pulak. Okay. And I am so very the much love my new hair :3 Rasa sangat comel lah pulak berimej baru since dah bertahun tak merasa rambut pendek. Haha perasan sumpah. But somehow, I miss my long hair. Rindu rasa sexy masa flip hair *tetiba Okay enough Nia..


Momey :3

So tadi masa tengah makan, saya ada cakap dekat Mama yang kalau ada rezeki nak kerja dekat luar negara. Tapi boleh pulak Mama buat ayat tacing cakap; 'Orang semua nak dekat dengan family, Adik pulak nak jauh2 dengan family. Suka hati lah'  Huww sentap hati siries Mama cakap macam tu. Tapi takpe. Awal lagi nii. Sooner or later siapa tahu kan? :3 Tu pon kalau dapat peluang. Kalau tak dapat, bersyukur lah rezeki Allah bagi dapat dekat mana..

Tu je lah kot untuk harini. Hm untuk Anonynous yang comment in previous entry, mohon ampun mohon maaf. Dalam hidup ni kita tak boleh nak puaskan hati semua pihak. I admitted that. And saya memang jadi kan blog ni sebagai diary online. And  jangan risau, saya hanya coretkan benda2 yang tak berapa nak privacy je. Bukan lah 100% life Nia Aidrena binti Aidrus ni saya tulis dekat sini. But kalau saya nak coret kan 100% pon, thats my problem lah kan. Sendiri cari pasal, sendiri lah tanggung. Betul tak? Maaf kalau ada yang terguris hati. Segala kesilapan datang nya dari saya sendiri, segala yang baik pinjamnya dari Allah swt. Selamat malamm..


Bad tudung day..

nota kecil: Few days left:(


1 comment:

  1. bange nme kluar kat entry waupun hanye sbgi Anon..
    btw..ur welcome..

    n_n

    ReplyDelete