Monday, October 1

STRENGHT

Lately banyak dugaan menimpa. Whether dekat saya sendiri or people around me themselves. Ape2 pon, saat macam ni lah kite kena kuat dan cuba sedaya upaya bangkit melawan perasaan putus asa tu daripada terjadi..

All I can say, I need to be stronger. Thats the only reason so I can make my parents pround and cuba balas jasa diorang yang tak terkira banyaknye. And I hope, so do you. Okay? :')





Okay tukar mood. So dah 3weeks class start. Alhamdulillah everything goes smoothly. Even ade lah bonggol2 sikit kan. Tapi alhamdulillah semua settle berkat bantuan kawan2 and lecturer. Heres my classmate. My new classmate. Perempuan ramai. Lelaki pon ramai. So agak balance lah compare dengan masa Asasi dulu 7girls, 23 boys..

Le girls^^,

Le boys. Nia yang snap ni^^,

Comel tak kitorang? :3 Heww.. And also haritu ade pegi singgah Palam sekejap. Oww miss that place so much. Terlalu banyak kenangan dekat sane dengan housemate, classmate, lecturer and people surrounding. Seriously. Thanks to my current roomate, Ana yang drive bawak ke sane. I love you:*

Meet my new friend, Azie^^, 2nd from left

Okay sampai tu je lah kot. Selamat malammm..


nota kecil: Homesick:(





No comments:

Post a Comment