Thursday, October 4

OUTING CS226

Hari ni keluar ramai2 dengan classmate. Best!:D Plan di atur oleh class rep, which is Akim aka Leader. Bak kate Akim, objektif keluar harini ialah; Ingin mengenali lebih rapat lagi sesama classmate. Kelas tak kitorang ade objektif bagai? :3


Thats our Akim. With my Anis:* Macam adik beradik kan diorang? :3

After habis kelas tadi, pukol2 kitorang dah berkumpul ramai2. Then huha huha janji melayu, sekali pukol 3.10pm baru sampai Plaza Alam Sentral. Oh lupa! Kitorang keluar dekat depan UiTM je pon. Malas nak keluar jauh2 sebab esok ade kelas pagi. Actually, jarak masa dari UiTM pegi Plaza Alam Sentral tu tak sampai 10minit pon. Tapi biasa lah kan. U know, we all gugurl ramai, so banyak lah pe'el nyerww..


Tunggu bas:)

Sampai2 terus pegi McD. Nak kejar kan harga lunch tu tak tersempat, tapi makan lah jugak since ramai girls nak makan mcd plus perut pon dah lapar gila:3

Then, berangkat lah kami ke tempat bowling. 6lane kitorang kebas. Huru hara jadi tempat tu tapi ape ade hal. Bukan library pon nak sesenyap kan. Haa.. So main punya main, then habis. Yang paling banyak jatuh kan pin, tak sure sape. Okay my bad. Esok bagi tahu lain..

OTW^^, 

Chaiyok Faraaa! :D

Lepas tu, kitorang pon pegi solat dulu dekat surau atas tu. Time ni ramai girls balik sebab diorang ada komitmen lain malam ni. Masa nak letak kasut dekat rak kasut surau tu, serta merta ingatan saya teringat dekat classmate Palam. Dulu masa kitorang solat sama2 dekat surau ni, Iwan pegi sorokkan saya punya kasut dekat belakang tong sampah. Memang agak rasa nak sepak, tapi benda2 macam ni lah yang memori lebih. Huu


Baru habis solat. Depan surau:) Kiri Shira, my right; Liza and Anis:*

After solat, then saya ajak diorang pergi lepak Tasik Shah Alam tu. Saje jalan2 ambik angin petang. Sweet tak? :3 Heww


Amik angin petang:)

My love:* Aten, Shero and Shira:)

The boys^^, Penat dah muka diorang. Ala ala kesiann..

Okay lepastu pon balik sebab dah nak maghrib. Dah maghrib dah pon actually. Balik cepat2 sebab Shero, Liza, Nina and Shira ade komitmen lain malam ni. So balik lah kami beramai2 naik bas. 


Hikhokkk:p Muka penat..

Masa otw balik tu, jauh pikiran saya melayang. Siries teringat kan classmate Palam sangat2. Kalau masa 1st sem Asasi dulu, PKNS ni lah tempat pertama kitorang keluar sama2. Bowling jugak aktiviti pertama kitorang sama2. Rindu diorang, tersangat rindu. Saya jadi jealous bila tengok diorang post gambar and update pasal kawan baru diorang. Tambah yang depan mata sendiri. Tapi apa boleh buat. Life must go on. Ni semua ketentuan-Nya. Kita hanya mampu merancang.


I just miss the way we are:'(

After that I realize. This is my new family. CS226 now is my family. Past is past. Dalam hidup ni kita kena pandang ke depan. Tapi jangan pulak sampai tak langsung toleh kebelakang. Sebab dekat belakang tu lah yang mengajar kita erti kehidupan sebenar. Or dalam konteks saya ni, dekat belakang tu lah yang mengajar saya erti sebuah persahabatan sebenar. M4, I do really loves you. Yes I do..

nota kecil: Tshirt pink feveret saya hilang :(





8 comments:

  1. *sebak sampai taktau nak komen ape. TT__TT
    i lebiu more, niaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. :'( Take care cuttt. Jaga kan ekin dengan wanim dekat sanee:*

      Delete
  2. nia, anis tu before ni matrik melaka eh?

    ReplyDelete
  3. Those who believe a personality which does not are part of them, only create themselves absurd.
    Car Keys

    ReplyDelete