Tuesday, January 1

1 JAN

Harini 1/1/2013. Its New Year kalau ikut kalendar orang kapiaq. Nothing exciting happen today. Sekarang asyik study je. Final pon dah nak start kan. Sebenarnye takde lah 'asyik' sangat pon. Tapi boleh tahan lah. At least bukak buku dari tak bukak langsung kan. Kehkeh


Le me. Just now. Hikhok

Tahun ni banyak benda yang jadi. I mean, something yang mentally and emotionally effects me. Nak cerita tu sampai tahun depan pon tak habis. Tapi sekarang taknak cakap pasal tahun baru. Malas

Semalam masa orang semua tengah kecoh2 nak pergi konsert, tengok bunga api bagai but me pulak sebok2 kemas beg bawak laptop pergi library. Study for final. Kehkeh nampak tak student life nye dekat situ. Macam bangga lah jugak kan. Tah pahape
Gambar lama. Cuba teka apa yang sama dengan gambar atas :3

So, final is on Friday. First paper, subject computer. InsyaAllah nak score paper ni. So kena lah study molep2. Actually, there's so many thing happens. Nak cerita dekat sini tapi tak tergerak tangan nak type. I mean, jari. Anna selalu cakap saya asyik mengigau je malam2. At the same time jugak tiap2 malam mimpi pelik2. I donno whats on my mind tapi yang penting, semua benda datang bercelaru. Entah lah

Tapi physically orang tak tahu pon yang saya ada masaalah. Actually bukan lah masaalah sangat pon. Adat lah tu perempuan kan, masaalah hati dan perasaan ni memang tak dapat nak di pisahkan. So I end up tak bagi tahu sesiape unless my roomate sebab nasib kitorang 2X5 je. Kehkeh

Sebenarnya banyak benda nak cerita, tapi tak tahu sesuai nak di cerita dalam blog ni or tak. Tapi I think benda tu tak jadi masaalah pon nak di cerita kan. Tapi nanti lah, I promise I would tell. Tapi bukan sekarang. Next entry maybe. Hikhik ok till then. Oh last but not least, Happy Birthday Zulaikha Kong Xie Yi! Semoga menjadi anak solehah untuk Mummy and Daddy okay baby? Kakak Nia rindu budak comel nih. Mwahx!


nota kecil: Malam ni study account. Haih

1 comment: