Saturday, January 5

5 JAN

Its Friday. Alhamdulillah semua yang jadi harini went smoothly. Start from awal pagi sampai lah tengah malam ni ha. So pagi tadi punya paper bersyukur sangat2 sebab dapat buat. Pukul 9.30 saya dah habis jawab. Lagi dua jam nganga tak tahu nak buat ape. Kehkeh okay tipu. Dalam 10.15 macam tu habis semak paper and the rest period tu I sleep all the way. Mengantuk gila siries. Lepas bangun je, terus sendawa panjang gila. Haha tak senonoh. Okay tukar topic


Jadual final :3

Petang nye pulak ada interview PRS faculty. PRS fac kitorang sangat active dekat Uitm ni. So this is a big deal since saya tak mohon untuk jadi SMF (Sekretriat Mahasiswa Fakulti). That interview session went so well sampai sekarang pon saya dok terfikir fikir lagi. Enjoy je dalam tu tak rasa tension. Andai kata lah saya tak terpilih untuk jadi exco PRS ni, I wouldnt be so sad sebab still boleh join activity2 under PRS. Ape yang penting, semangat dan komitmen tu ha. Ye dop? Kehkeh

So tadi baru je lepas basuh baju. Time study week ni baju sikit je so takde lah banyak sangat nak kena sidai. Tu je lah kot pasal harini. Takde ape pon. But somehow, I feels like missing somebody. Rasa rindu sangat sampai nak menangis. I mean, entahlah..


Kak Cik rindu :'(

Kadang2 saya terfikir, kenapa manusia ni ada sifat kasih sayang. I mean, kasih sayang towards people yang tak sepatutnya di sayang. Macam bila kita sangat sayang orang tu tapi kenapa orang tu tak sayang kita pon? This is not specified untuk pasangan je actually. This is general. Contohnya macam kawan2 kan. Macam, satu masa dulu dia used to be our most important person tapi kenapa tiba2 dia jadi macam stranger dengan kita. Entahlah, this is sad. No lies

Ape yang ada dalam fikiran saya sekarang is my family. I really miss them so much. Macam ada something dalam hati ni yang tengah cucuk2. I donno why. Oh lagi satu, I think I missed baby Ika. And rindu Naz jugak, rindu Anis. I just miss you guys so much. Rindu nak duduk dalam bilik sama2. Though tak banyak memory kita sama2 but I do really miss you guys so much. Kite mintak maaf kalau kite tak dapat jadi kawan yang baik untuk korang. Mungkin korang lebih happy dengan kawan2 baru, tapi at least dont forget me okay. Malam


Our last countdown :')

nota kecil: Kejap lagi pergi Sunway..




5 comments:

  1. heyyyy i met you at seksyen 2, yesterday - with a guy woot woot :D.

    but i dun think you recognise me though :)

    and btw, i'm not a stalker. just read your blog once in a while.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyee ;D Please dont think like that. This blog is public so tak ada istilah stalker dekat sini ^__^ Terimakasih sudi singgah ;)

      Btw, I dont think I went to Sek2 yesterday but I do went there on Saturday. With a guy Woot woot :3 If ur not mistaken, maybe the person u saw was me. Lain kali kalau jumpa, kita tegur2 lah ye :)

      Delete
  2. haha sure will :)
    you're staying in what college?
    haha now rasa macam admirer psycho pulak, tanya macam-macam =,=

    ReplyDelete
  3. baby nia.. i miss you too.. muahhh.. thank you for being such a good sister.. :)

    ReplyDelete