Saturday, February 16

16 FEB

Hari ni result keluar. Most important, it was the first ever getting result degree in my life. Omg tak boleh describe feeling berdebar tu macam mana pagi tadi. Pagi lah sebab check email pukul 3.30am. I mean, awal pagi. Ingat kan nak tidur je tapi tangan gatal dok scroll TL. Then semua orang pulak sebok cakap result dah keluar, memang tak boleh tidur lah kan. Padan muka

Then nafsu nak check email pon membuak2 even ketaq tahap dewa18. After 4,5 kali refresh button email tu, then email from uitm pon masuk. Dup dap dup dap toksah ceqita. Ni jantung cheq sikit lagi nak tekeluaq baq hang (gaya mami Penang) Hahhh


Nice isnt it? Really hopes to see this someday

And syukur alhamdulillah. Bukan nak bangga diri ke apa. Tapi first time ni dapat tak tipu. Alhamdulillah dapat dekan :') Masa foundation dulu memang tak merasa dekan. Bukan takat merasa, target pon tak. Kehkeh. Even 2 sem je foundation tu, tapi it was a very tough moment for me. Mana tak nye, main2 je. Padan muka

Disebabkan zaman foundation yang penuh main2, so time degree ni nak buat betul2. Thats why I study hardly. Tak percaya, tanya Anna my roomate. Die rilek je tengok movie masa saya study. hikhik:p Anyway, please pray for me. Semoga Nia akan terus focus untuk mencapai target belajar. Aminnn.. ( Thankyou :* )


Bajet2 ayu je datang kelas. Padahal :3

Okay tamat cerita result. Oh lagi satu! Congrates to all degree student yang dah dapat result tu. I believe semua pon dah dapat kan tak kisah lah uni mana pon. We have tried our best. Lets do better next sem :D Yeahh!

So tadi jalan2 dengan Mama semua. Macam biasa lah jalan2 amik angin. Asyik duduk rumah makan tido je tak boleh jugak kan. I admit dekat Penang ni takde nafsu nak keluar pon. Even ada yang ajak lepak2, but entah lah. Lagi best duduk rumah. Plus, balik pon bukan selalu. So better tidur I mean, spent time dekat rumah kan. hmm


Di samping keluarga, Kakak2 dah tak boleh beza dengan adik2


Okay till then. Take care okay..

nota kecil: Sayang nak makan chocolate cadbury ni

8 comments:

  1. Nia best nye Penang..nak dtg bole??

    n_n

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Alhamdulillahhhh.. Terimakasih zafiraa ^__^

      Delete
  3. congrats nia! :) wahhh, hebat2.. keep it up..:) proud of you..may Allah bless you dear ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillahh :) Terimakasih Adibbb. May Allah bless you too dear sis ^___^

      Delete
  4. CONgratz dik nia!
    Such a nice start isn't it?
    Fight for ANC. Hehe =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillahh. Huhuu terimakasih Abang anippp ^___^ ANC tu hebat sangat lah abang. Takot tak tercapai. Huhuuu. In shaa Allah :)

      Delete