Friday, February 1

1 FEB

Its 1st of February. Tak lama lagi genap lah 20tahun saya hidup di bumi Allah ni, Alhamdulillah. Nothing much to talk. Just Ill be away from Penang for a couple of days. Nak tenang kan fikiran. Ecewah bebajet je kan. Balik Penang before birthday and In shaa Allah keluar balik a day after tu sebab my housemate dekat Palam nak kahwin :) Ok till then 


Current phone 

Oh lupa nak cakap. If anything happen, just Wassap or Line or Viber or BBM me okay. Kehkohkeh

nota kecil: Type mesej tak tengok screen. Heaven



8 comments:

  1. Wait wait, siapa nak kawin ni Niaa??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Housemate kite masa sem 1. Tapi die pindah awal. Hikhik Anis Wahida :)

      Delete
  2. Wah..skrg Nokia 1280 da bole whatsapp, viber, line skli ngn BBM eh?? canggih..nak beli jugak la satu..

    n_n

    ReplyDelete
  3. siapa nak khwin nia?curious plak..haziqah ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha:p Bukan lah tiqahh. Ni roomate haziqah :) Hehe

      Delete
  4. Nia Aidrena Aidrus, happy birthday..
    n_n

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey thankyou :) You wished me on 7th of february even masa tu tak update. Terharu. Thanks tauuu :')

      Delete