Wednesday, August 21

21 AUG

Okay I guess this will be the last update pasal TARP. Theres nothing more except nak cerita pasal cikgu pulak nanti. One more thing, saya taknak label entry ni as TARP. Thats why I just put a date as tajuk entry. So here it is. I dont know either perlu cakap ke tak pasal ni. But hey, its happen about 3 years back kan. Nothing to deal with 

So, yes I have a boyfriend masa dekat TARP dulu. Ee malunya :3 Zaman kanak2 kan. Tak kenal erti cinta. Cewah. Kira ni cinta monyet lah. Puppy love. So where to start ehh


Before that, miss this girl. Aretynn :( And I look real fat there

Ni cerita lama okay. Jangan compare dengan yang sekarang. He was a good guy. Pendiam, tak bercakap. And he kinda hot stuff jugak lah. I dont know about him sampai lah masuk bulan July. Bayangkan bertapa pendiam nya dia padahal kelas sebelah sebelah je. Nak di jadikan cerita, my classmates lah bukak cerita pasal dia ni. They said, this guy ni baik. Dulu sekolah pondok. And he already got a girlfriend. Then I said, untung girlfriend dia kan. Ada bf setia. Tak layan perempuan pon. But still saya tak kenal siapa that boy tu. Sampai lah satu masa, that boy tu lalu depan kelas kitorang. Only then I know him



Tu je lah cerita sikit2 yang saya boleh share. Even benda ni dah 3 tahun, but still sensitive kot benda ni. As me scrolling down tumblr punya timeline tadi, I found this



Exactly what I thought all this while. Yes, I will never hate him. Nak benci kenapa pulak kan. Tak ada sebab untuk benci lah. Just satu je. This I keep on remembering myself, I will never forget him. So kena lah terima hakikat. I mean, bukan never forget yang tangkap leleh tu. Bukan ye bukan! Tapi you know, boleh ke kita terus hilangkan someone tu dalam otak kita ni? Mean, terus hilang ingatan pasal dia. Of course lah not kan. Tak kisah lah kawan yang baru kenal sehari sekali pon. We'll still remember kalau something berkenaan diorang appear. That is what I mean. Maksudnya, benda ni normal thing lah. Lain lah kalau teringat kat orang tu then nak emo2, lepastu call dia ke. That is not right man

Okay dengan itu tamatlah kisah TARP saya dengan jayanya *fireworks

nota kecil: Harini bulan penuh :)


2 comments: