Monday, October 10

MOON

Actually malam ni saya takde benda pon nak cakap. Just tiba2 teringat janji saya dekat blog ni before final haritu. Saya cabar diri buat entry sebulan berturut2 and I think sekarang lah masa yang sangat sesuai nak menebus janji since tengah cuti Semester ni takde benda nak buat kan:)  [ Boleh rujuk entry ini--> (sini) ] Saya nak namakan benda ni sebagai Marathon30. Hahaa gedik bebeno nak ada nama segala bagai kan? :p So saya akan start Marathon30 ni esok. Wihiii:DD


Eh ehh, malam ni bulan cantik kan kan?:) Tapi malam ni special, sebab malam ni ada kawan teman dia. Ada bulatan keliling bulan macam pelangi. Subhanallah sangat cantik:') [Fenomena ni di panggil HALO] Dari dulu saya memang suka tengok bulan. tak caya tanya Abang Adeq. Hee. dulu masa dekat Puchong, dia selalu bawak saya tengok bulan. kalau tengok bulan, hati jadi tenang:) tu kalau saya lahh. Awak2 saya tak tawu la kan. Hee 


:')cantik kan?

Saya teringin sangat nak tengok bulan besa2 macam ni. Boleh nampak ke ar bulan macam ni kat Malaysia? selalu tengok dekat atas je kan. Kan best kalau satu hari nanti ada orang lamar saya dekat bawah sinaran bulan terang macam ni. Waaah! Berangan! Hahaa.. :p

nota kecil: Kalau sakit kaki tampal salonplas taww..






No comments:

Post a Comment