NETBALL

MARATHON30: 12
Ok takmau lah cakap fully English dah. tak biasa lahh. Huhuu:p Tadi baru lepas sembang2 dekat Fb dengan kawan2 sekolah lama saya dulu or lebih tepat kawan2 satu team netball masa freshman sekolah menengah. Tiba2 rindu lah pulak nak main netball. Dah berapa zaman tak main. Then terfikir, patot lah sekarang nak berfikir susah sangat, rupanya dah lama tak bersukan. Asyik duduk rumahh je. Masa dekat UiTM lagi lah, mana penah saya jogging petang2. Duduk dalam rumah jee.. Wuhuu..


Nasib baik saya ni susah nak naik badan, kalau tak mesti dah jadi bola. Saya main position Ga/Gs. Mula2 dulu main Ga tapi makin lama makin pancit, so cikgu tarok saya dekat Gs. Keje dapat bola, shoot dapat bola, shoot jelah. Takpayah lari. Senang hati:p Tapi saya ni bukan lah sharp mana ponn. Haha cite macam gempak je kan? :p


Game yang paling saya tak boleh lupa masa lawan dengan Singapore. Siries tinggi2 gile lah dorang. Masa tu saya baru Form2, kitorang satu team Form2. Walaupon kalah tapi puas hati sebab ada pengalaman macam tu and dapat tengok macam mana diorang punya training. So dapat lah cilok sikit2 style dorang. Hehee:p
Hahaa. try spot me:p Ganas kan Nia? Masa ni Form4. Kejohanan Antara Teknik(KAT) dekat Teknik Kajang.

1 comment:

  1. saya tag awak :) http://fzlnahmd.blogspot.com/2011/10/opocott-kene-tag-pulak.html

    ReplyDelete