Wednesday, November 2

RESULT

MARATHON30: 14
Kawan2 semua dah heboh dah yang hari Juamaat ni result final keluar. Siries cuak giles sekarang nii. Yelahh, ni kan first time amik exam dekat U. Result ni lah yang menentukan samaada kita boleh ke tak survive dengan cara belajar U. 


Tapi saya dah berazam, ANDAI kate lah result keluar tak macam yang di target, Insyaallah taknak menangis or meratap sebab dah tu je yang kite mampu even dah usaha sehabis boleh. Maybe adalah tu something wrong somewhere kan? So nanti naik sem saya dah bertekad nak buat betul2 and be a better person. Insyaallah..


Doakan saya ye kawan2.. Insyaallah kita sama2 doa result kita semua baik2 buat student UiTM lah yang akan dapat result Jumaat ni.. :)
Mabul Island, Sabah. Err, bakal suami take note. Nia nak honeymoon dekat sini taw. Haha:p


nota kecil: sangat takut dengan Fizikkkk.. T.T

No comments:

Post a Comment