Friday, November 11

AMIRMIKAIL

MARATHON30: 25
Amirmikail tu nama adik saya yang dua orang tu. Mikhail abang, Amier adik. Pagi tadi, saya dengan Mama pergi sekolah diorang ada Hari Anugerah Cemerlang. Papa tak ikot sebab kerja. Mikhail je yang dapat hadiah, Amier tak sebab dia dapat no12. Hehee tacing lah jugak dia masa tak dapat tu, tapi lepastu dia cakap dekat Mama "Eleh Ma, abang kelas kedua, senang lah nak dapat sebab banyak lelaki. Amier kelas petama, banyak perempuan. Perempuan semua pandai2" haha ayat sejukkan hati sendiri baik punyee:p 


Pengetua kata, hari Selasa nanti diorang dapat duit RM100 tuu..

Ha atas tu lah Mikhail. Dah nak dekat sama tinggi dengan cikgu dah haa. Tapiiii, cuba tengok size sebenar dia dari jarak dekat..

Diorang 3orang ni Darjah5..

Kecik kan?:p Saya saje je suruh budak dua orang ni tangkap gamba sekali dengan Mikhail sebab nak menunjukkan betapa keding nye si Kail ni even budak dua orang ni terlebih membesar. Mama cakap Mikail tak sunat lagi sebab tu dia tak besar2. Then saya terfikir, "Ooo kalau sunat, badan boleh besar. Macam nak sunat lagi sekali jee:p" Haha gile. 

nota kecil: Cerite Salam Baitullah dekat Tv1 dah habis daaa.. Hari ni last..

No comments:

Post a Comment