Saturday, November 26

OK

Harini hari Jumaat. Disebabkan dah Pukol 1pg, kira dah hari Sabtu lah kan. So kira 5hari jugak lah saya dah dekat Palam. Masa sampai2 haritu siries penat giles basbengs. 3hari berturut turut hari yang memenatkan and mandi pon Pukol 12tengahmalam. Bayangkan punya banyak kerja boley takk. Dengan tangga kejayaan gile tu lagi kena naik turun naik turun nak pegi kelas. Hari Isnin masa first day kelas haritu dah kena mengadap tangga gile tu 6kali. Tangga tu ada 286 anak tangga. Kalau dah 6kali turun naik dah berapa? Manalah tak jadi tengkorak hidup. Lol. Kaki ni sampai sakit2 macam baru lepas training netball je rasa -___-


Okay habis merungutt. Tak baik merungut ni, datang sini nak belajar. Azam baru lagi so kena lah terima dengan hati yang terbuka. Wihuuu~ So alhamdulillah dah sampai sini and dapat jumpa kawan2 housemate, classmate. Rasa happy je even rindu dekat rumah. Dapat belajar, dapat gerakkan otak, makan Ramen dengan housemate, tengok muvi dengan classmate, lunch dengan someone. Ehem2! Haha:p Ok gatal. Bak kata classmate, "Nia, tempoh Iddah tak habis lagi mana boleh terima orang ajak makan." Haha makan je lahh. Tak ada ape2 pon dengan orang tuu. Okay tamat cerita someone.


Then hari Ahad ni saya nak pergi kenduri rumah sedara Laikhaa. Tak sabar rasa. Hehe:) Miss her so badly! Okay nyte..


Try2 nak buat muka comel macam budak Form3. Jadi tak? Jadi tak?? Haha


nota kecil: Dari hari ke hari nak makan Beger Jumbo dekat cafe tuu. Tak dapat dapat..



2 comments: