Monday, November 28

LAIKHA♥

Tadi saya pegi kenduri kawin dekat rumah atuk Laikha. Best sangat dapat jumpa dia, 2tahun lebey tak jumpa. Boley kata rindu tahap dewa jugak lah dekat si Laikha ni.. Gerak dari Palam tadi pukol 10pagi then pukol11 macam tu sampai tempat kenduri. Then pukol3 macam tu balik Palam balik, cousin Laikha hantar kan. And of coz mesti lah ada tangkap gambar dengan dia kan:') 


Thanks sebab buat kite happy:)

Lepas pegi kenduri tu, saya ikot classmate pegi Shah Alam pulak. Actually diorang dah pergi dulu tapi still nak ikot jugak even kena naik bas sorang2. Haha:p Dah lah dengan baju pegi kenduri tu tak tukar lagi but nak jugak ikot. Mengada kan? 4orang je pon pegi. Saya, Ayu, Cut, Syikinn. Teman diorang main boling, makan then balik. Before saya datang, diorang kata diorang pegi karoke. Untunglaa~

Mule2 pegi bolinggg. Tu lah Ayuu. Cantikkan?
Lepastu makannn.. Yang ni pulak Cut dengan Syikinn.
Lepastu balikkk~ Tinggi sangat ke saye-___- 163 je laaaa..

Malas nak update panjang2. Mengantuk sangat nii. Selamat malamm.. Oh before tu, Wani jangan jealous taw kitorang keluar ni. Hewheww:p Padan muka kena tinggal:p

nota kecil: Kak Nia, cantik tak baju tu? Hehe

1 comment: