Thursday, November 10

DORM

MARATHON30: 24
Masa zaman sekolah dulu, saya pernah duduk hostel masa Form4 je. Setahun. Perkara yang paling tak boleh lupa, saya dengan budak2 dorm kena pakai something yang diperbuat daripada whole A4 paper and kena gantung dekat leher. Nak tawu dekat paper tu tulis apa? hehee.. Malulahh:p
Hahaa.. Hamik kau. Bayangkan kitorang kena pakai benda ni dekat leher pergi mana2 pon even luar hostel. Sumpah malu gile lah. Dah lah gedabak macam tu. Actually dorm kitorang tak lah kotor mane just masing2 first time duduk hostel so tak tawu macam mane nak manage dorm yang sepatutnya. Cewah ayat cover baik punye:DD Hahaa. Betul what. Serious! Bukan kotor yang boleh mengeluarkan bau busuk okay. Just macam baldi toiletries letak tepi katil yang sepatutnye letak dekat beranda, baju sangkut dekat cermin, and ade lah dua tiga barang terlupa taruk dalam locker. Haa macam tu lah. Hahaa


Masa kitorang kena pakai benda ni kan, kitorang mogok taknak pegi makan dekat dewan makan. Yelah malu lah orang tengok. Lagi2 budak lelaki yang suka sangat nak menganjing tu. And ada lagi satu dorm yang kena pakai benda ni jugak. Kitorang dua2 dorm tak turun makan sampai lah warden arahkan kakak2 senior tarik balik hukuman tu. Hehe:p Malunyee.. Sekarang Nia dah pandai manage hostel life okay. Jangan mempersoalkan. Tak caye tanye Anis roomate kat Palam:p Kan Anis kan?


nota kecil: Muet 19haribulan nii. TakutnyeeeT__T

1 comment:

  1. Fuhhh..penat blogreading blog aidrena dari atas smpy ke bawah,rehat jap kat cnie =p
    Neway how was yr muet?? band 4?5??
    at least mesti band 4 kan...
    seems like it...huhu =)

    ReplyDelete