Wednesday, November 9

PURSE

MARATHON30:21
Something happen today. It kindda bad since it effect my emotion and feeling. Siriously Im effected with it. Benda tu terjadi tiba2 je masa tengahari tadi. Sumpa terkejut, jantung ni macam nak luruh and my whole day become blur. Tadi masa tolong mama masak pon, ada je benda tak kena. Bayangkan mama suruh potong tomato nak tumis buat sayur, boleh tak saya pergi potong satu bijik je? Tumbuk sambal belacan, tak letak belacan. Ngok kan? I've tried not to think about it but failed. BUT, seriously I have made my decision and will go on with that..
Haihh.. Tak suke lah macam nii..

nota kecil: Tajuk takde kena mengena dengan isi kan? Hehe:p

No comments:

Post a Comment