Friday, May 18

HABITS

Bila tengok balik gambar2 dalam laptop, baru ter perasan something. Macam habits lah pulak kann. Tapi macam tah pahape pon ade.. 




Tangkap gambar kaki. Taktahu ape ke hey nye lah jadi cenggini. Lepastu gambar tangan lagi.


Kan best kalau kulit muka macam kulit tangan takde jerawatt-_-

Malas nak combine gambar2 tangan sebab banyak sangat. Tapi memang obviously banyak betul gambar kaki dengan tangan. Maybe sebab dah selalu sangat syok sendiri tangkap gambar muka sendiri je tak habis2 kan. Since zaman Myspace dulu lagi kott. Plus saya ni pemalu and tak suka tangkap gambar. Wuhuuu, sila muntah hijau laju2. Ok takde point, bye..

nota kecil: Anis, kite rindu Anis..

2 comments:

  1. Ye Nia suka ambik pic tangan-tangan...
    Habit ke ape tah nye same jugak macam Waningg suka amik pic kaki..*geleng-geleng kepala*

    ReplyDelete
  2. Hahaa.. Tu lah pasalll. Same je due2... :p

    ReplyDelete