Thursday, May 17

POLI

Malam2 bergadoh pasal politik-__- Haihh, siries tak suka cakap pasal politik. Taknak keluarkan any statement coz this is a very sensitive issue. Malam ni nak curheart(curahan hati) sikit memandangkan tadi ber debat politik lah pulak kan. 


Rindu Laikhaa:(


Kadang2 terfikir, kenapa perempuan ni hati dia lembut? Okay soalan yang sangat cliche. Dalam Quran sendiri dah cakap kenapa Allah ciptakan perempuan tu sifatnya lembut. Perempuan kebanyakannya susah nak melupakan sesuatu perkara. Lebih2 lagi perkara yang betul2 beri impak yang sangat besar dekat dia. Dan ni akan menyebabkan perkara ungkit mengungkit berlaku. Dan cliche nye, lelaki memang tak suka ungkit2 perkara lepas..


Lagi satu, macam mana nak berhadapan kalau kita di kacau secara saikologi? Kenapa seseorang tu perlu kacau orang lain punya saikologi? Adakah sifat dendam or saje je nak orang yang di saiko tu tersaiko sampai everythings became ruin? Macam tu? Tapi saya yakin, doa dekat Allah je lah saat2 macam ni, mohon di kuatkan semangat. Kalau kita ingat Allah, Allah lagi ingat kita. Kan?;) And Im glad you always stands behind me to protect and walk infront to guide me..


nota kecil: Nytee..

4 comments:

  1. OKAY KITA JELOUS KORANG JUMPA :( BILE KORANG JUMPA NIE ? -,-"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nana sayanggg, ni dah lame lahh.. wuuu.. saje letak. last year jumpe..

      Delete
  2. sme la.. hope nia ade tggl kn fon no la.. dh byk kli tukr no kn.. hurmm.. tp xbg tau pn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenn, huu.. sorry laaa.. nanti kite pm fb aten ekk. love u..

      Delete