Saturday, May 12

HMD

Saya memang si selekeh. Im zero about fashion. Selendang? Pashmina? Ape tuu? Tudung Diannn? 

Rindunya nak pergi Pasar Malam dekat Palam:( Malangnya, selama 2semester dekat Palam tu, 2kali je saya jejakkan kaki dekat Pasar Malam which is masa 2minggu terakhir before graduate Asasi. Puncanya; Pasar Malam kan setiap hari Sabtu, TAPII hari Sabtu lah masa kitorang berjimba pergi shopping menghabiskan duit biasiswa, so tak pernah terlintas di fikiran pon nak pergi Pasar Malam tu. Huhuu.. Just last 2weeks tu je tiba2 terbuka pintu hati nak pergi sebab dah penat asyik keluar je. Ok fine lahh, bukan penat tapi duit biasiswa dah habisss......

Ok tukar topik. So, berbalik kepada gambar; I miss my Cut Chan so much:'* Nama sebenar dia, Cut Ainul Mardhiah. Haaa, cantikkan nama tu? Nama bidadari yang tercantik sekali dekat syurga. Seindah dirinya juga:) 

Cut, cut kena allergic lagi ekk? Huuu, ok faham ok faham. Sangat terseksa tengok bengkak2 dekat badan Cut duluu. Cut jaga diri lah yee. Makan ubat tauu, We love u..

Oh oh harini kan Mother's Day. Act tak sure tahun ni Mother's Day hari Sabtu or Ahad but tadi I have brought something for Mama. Actually bukan brought, but I've made myself. Huhuu, tu lah untung kerja kedai rotii. Boleh buat benda sedap2 sendiri walaupon tak tahu dan paling penting, it looks good and taste good:')

Comel tak comel tak? Hee

Selamat Hari Ibu juga kepada semua wanita yang bergelar Ibu di dunia ni^^, I mean, berstatus Ibu lah bukan untuk yang bergelar Ibu je. Kalau cakap untuk Ibu je tak adil lah kan. Kesian wanita2 yang bergelar Mama, Umi, Mummy, Emak dan lain2 semua tu. Huuu, dah start merepek. Okbye..

nota kecil: Tak sabar nak sambung belajar balikkk. Rindu nak pegang buku..



4 comments:

  1. niaa. aku pernah sampai sana. rindu dekat aiskrim yang kau pegang tu. aku tak jumpa lagi dekat mana2. ='(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa, kan kan Yamm? ^^, Sedap pulak tuu.. sobsobb

      Delete
  2. Wahhh...Aku double triple missing you Nia Nai. Heheee..Alhamdulillah allergic dah okay XD

    ReplyDelete