Wednesday, May 30

RANDOM

Entry kali ni takde benda berguna pon. Just luahan hati sanubari seorang wanita. Ecehh..


So budak2 lepasan SPM yang dapat Matriks semua dah pergi ke Matriks masing2. Tahniah kepada yang dapat tu okay. But special congrates to my Junior dekat Penang yang dapat further dekat Palam sama macam saya course Asasi Engineering; Amiera Aziema. Tahniah tau^^, 


Kalau cakap pasal Palam ni siries tak boleh tahan. Sumpa rindu gile. Every single thing dari sekecik kecik perkara sampai lah sebesar besar perkara. Kalau nak ingat, boleh jadi emosional sorang2. Siries tak tipu. Its kinda feeling belajar dekat situ. Macam mane ek nak terangkan. Susah, siries susah. Palamians je yang tahu perasaan ni. Heww..


Last moment:'(


Okay lah tukar topik. So, sekarang I really loves tempat saya kerja tu. Environment yang hijau since I really loves green colour so much plus pekerja2 yang sangat baik hati. Selesa kerja dekat situ tapi sekarang jiwa saya ni betul2 rindu nak belajar. I mean, environment belajar tu. Ada tutorial nak kena siapkan, calculation, fikir baju apa nak pakai, basuh baju 2,3 pagi, tengok orang tidur dalam lecture hall and semua lah.


Tapi masaalah nye nanti kalau dah start belajar, rindu nak duduk rumah lah pulak. Haihh, tu lah masaalah nye. Nama pon manusia kan. Apa2 pon, tadi baru perasan rupanya Honey Star pon ada bentuk roket kan? Ingat kan bintang je. Huuu takde kena mengena. Okbye..


nota kecil: Nak beli kasut baru lahh. Boleh ma? heww

No comments:

Post a Comment