Saturday, December 31

AZAM

Azam saya bagi tahun 2012 ni::
  • Nak naik dan maintain berat badan at least 50kg keatas since berat memang susah giles nak naik even 0.01kg pon. Lol
  • Pergi tengok wayang sorang2. Sounds sad, tapi macam adventure je. Haha
  • Ajak classmate pergi camping or at least panjat Broga Hills. Hehee. Korang, bace nii:p
  • Nak try makan makanan yang pelik2 macam ulat sagu kee:') Ohh dammit! Ok fine yang ni tipu gile. (Dammit tu bukan mencarut kan?)
  • Try cari dan masuk agensi modelling, cover magazine pon best. Ahakks:p Impian dari kecik taw nii T__T
Okay fine merepek je semua nii. Huu.. Actually azam yang betul2 punya mesti lah ada. Tapi biarlah tersimpan di lubuk hati baru kita akan buat dengan ikhlas kan. Okay lah, selamat menutupi azam 2011 dan membuka azam 2012..
Yeayyyy New Yearrr:DD Haha

nota kecil: Esok balik Palam bas pukol10 pagi:)

2 comments: