Monday, December 12

MISS WAVE

Tuhan tolong lembutkan hati dia
 untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku


Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka 
Pintu hatinya untuk cintaku


Okay lirik lagu ni sangat mendalam. Paling berkenan part ni. Semua orang pon mesti dah tahu kan lagu ni lagu apa. Yes ost Ombak Rindu, Adira dengan Hafiz nyanyi. Saya dah tengok dah cerita ni. Siriesly panggung penuh gila even dah seminggu lebih cerita tu launched. Couple yang pergi tak payah cerita lah kan, memang banyak tapi masaalah nya group of boys pon ada jugak pegi layan cerita macam tu. Hehee:p So cute.. Jiwa lembut, jiwang macam Awie rupanya diorang tuu:p Ok lah, tu je nak cerita. Err, saya pergi tengok dengan siapa? Entah lah, terlupa pulak tengok dengan siapa. Sorang2 kot? :p

nota kecil: Malam ni nak update pasal hang out hari Sabtu dengan classmate. Wonderful day with them!:D

No comments:

Post a Comment