I NEED U

Tadi masa tengah study Physics, layan lah kejap lagu Katy Perry yang The One That Got Away tu. Tiba2 tertacing sorang2 lah pulak. Lirik dia sangat mendalam okay. Then try tengok official video lagu tu. Siries sedih tak tipu. Lelaki tu inalillah after diorang bergaduh and Katy still sayang lelaki tu even dia dah tua kerepot. Bila di hayati dalam2 lirik tu, lagu tu ajar kita tak semestinya janji yang kita dengan orang yang kita sayang buat tu akan jadi kenyataan sebab kita hanya mampu merancang, Allah yang menentukan. Tapi kalau kita betul2 ikhlas, Insyaallah Allah mesti tolong. Kita just doa banyak2 ye.. :)




nota kecil: Selamat malamm..

1 comment:

  1. wei, ni asal emo emo ni. buat wan sedih baca post ni

    ReplyDelete