Monday, December 26

DINNER

Alhamdulillah akhirnya sampai jugak saya dekat Penang ni. Semalam sehari rehat kat rumah tak terasa nak online pon. Nafsu nak update blog memang lah membuak2 kan tapi apakan daya, lepak2 tengok tv sambil melayan adik due orang tu lagi menghairahkan. Haha, ayat takley blah:p Maaf2.. Okay back to business, harini saya keluar dengan Mama, Amir and Mikhail. Keluar jalan2 and and pergi beli baju dinner asasi saya nantii. Yeayy:D Alhamdulillah dapat baju baru untuk dinner. Haha:p Baju ape tu saya taknak cerita dulu sebab nanti tak surprise lah kan kan?:) Ok rasa macam nak share gamba. Act saje nak bagi kakak saya tengok. Biar dia jeless. Akak, jangan jeless~ Huahuaaa..
Yes Mama drive. Fine Nia looser takde lesen lagi. Haha:p
Before shopping, ajak Mama lepak Starbucks kejap.
Me wif Amier si budak sudah sunat. Haha:p Okay abaikan muka gedik Nia dan gigi besar buruk Amier..
Okay the process of finding the baju Beginnn:D Hahaaa.. *Im texting over there. Bukan bongkok okay!:p
Lepas dah shopping, pergi supermarket. Beli ikan dengan daging dengan daun kesum dengan lotion saya:p
Lepastu pergi Padang Kota Lama teman Amier Mikhail main bola:) Gambar takde kena mengena..
Okay diorang dah malas nak layan Kak Cik asyik ajak tangkap gamba je. Haha:p
So dengan itu, habislah hari saya yang best shopping dengan Mama and lepak2.. Sebulan taw tak jumpa diorang. Rindu giles tahap dewa! Hehee. Okay sampai sini je lah sesi menjeles kan kakak saya. But I must get ready for her revenge sebab 20hb January ni dia pulak cuti, saya tak. Haha:p 

nota kecil: Esok nak pergi beli buku sekolah Amir Mikhail..

1 comment: