Thursday, March 22

AKHIRNYA:')

After 14 minggu berkerah otak, kudrat dan tenaga, akhirnya dapat jugak saya habis kan Asasi ni dengan jayanya. Alhamdulillahhh. Kira jayalah kan sebab tak kena tendang? Wuwuu.. Tadi last paper final; Chemist. Siriously takde perkataan yang boleh describe bertapa terharu, terpesonanya saya after kertas kena collect dengan pensyarah melainkan, Mengantuk. Yes, sangat mengantuk. Malam semalam tak tidur satu malam sebab study. Tapi tak kesah lah kan. Yang penting, Im finish bebehh!! 


Eye bag:(

Tapi yang sedihnye kena berpisah dengan kawan2. Im start to make bond with these people. Rasa selesa sangat dengan diorang, but sampai part nak kena berpisah ni, sumpah sedih. Sape2 pon akan sedih. Tipu lah kalau tak sedih kan. Tapi betul jugak cakap someone ni; Nia, berpisah tu memang sakit. Tapi kita berpisah bukan sebab suka2, ini ketentukan Allah. Tapi, sakit tu akan hilang bila kita berjumpa suatu hari nanti, kerana Allah swt.. Insyaallah..  


My beloved housemates, Anis & Naz

:') This saying inspire me alot. Siriously.. Buat housemates and classmates, kite tak sanggup nak sedih. I'll try to face these moment with smile and act as cool as I could even I know I cant. Wuu. Sedinyeeee *lap hingus So, tiket balik Penang tak beli lagi. Insyaallah tak habis lagi tiket tuu (Confident je kan). Barang2 semua Mama dah bawak balik Penang haritu, sebab tu balik naik bas..


Heyy, I love you all..


Ehh, harini result SPM keluar kan. Tahniah lah buat adik2 semua, tak kira ape keputusan sekalipon. Yang penting, korang berjaya tamat kan satu peringkat asas dalam hidup. Peringkat sekolah dah habis, lepas ni masuk peringkat pengajian tinggi, lepastu peringkat kerja and lastly, peringkat rumah tangga. Yeayyyyy:D Hahaa excited lebih pulak. Ape2 pon, kakak saya lagi dua tahun dia nak kawin. And I'll make sure the theme is pink blue. Yeahh..


She is single.. Hewheww

Oklah, nak tidur. Asyik tidur lambat je lately ni. Sampai badan pon tak dapat nak terima, lemah je rasa.. Esok pagi nak pergi jogging. Nak pergi tengok keindahan alam ciptaan Allah pagi2^^, Oklah, till then. Banyak benda lagi nak cerita tapi mengantuk sangat sekarang. Nanti lah, selamat malamm..


nota kecil: Hari Jumaat ni nak buat bbq^^,

No comments:

Post a Comment